Kosmeisk Tandblekning

Utbida dig till kosmetisk tandblekare med Sverigess största leverantör av kosmetisk tandblekning!


Sveriges största produktleverantör av kosmetisk tandblekning startar eget varumärke.

Vi väljer nu att ansluta vårt samarbete med DSMILE som ägs av Sandra som vi tidigare jobbat tillsammans med inom tandblekning.

Dsmile har satsat mycket på grafisk design, utbildningsmaterial, produktutbud och distrubitörsäkerhet. Med dsmile får man snabb support & produkterna är framtagna med en känsla för elegans, lyx och kvalitét. Hos Dsmile värderar man kundrelationer högt, stor som liten. Du är viktig för oss! Du kommer jobba med skonsamma och säkra produkter som följer de regelverk som finns för kosmetisk tandblekning. Inga skador på tandkött eller emalj och du kan bleka dina tänder redan efter 48h. Rekommenderat återbesök är 3-6 månader. Alla resultat är individuella. Det absolut skonsammaste alternativet till ett ljusare leende. Dsmile presenterar sig som en säker distributör med registrerade produkter och tillverkare som är CMP- Certifierad."


Då gelen inte innehåller väteperoxid behöver du ej vara tandläkare eller ha motsvarande utbildning, det gäller bara när det är väteperoxid i produkten eller ämnen som ger högre än 0.1% frisättning väteperoxid. Våra produkter/preparat följer Svensk samt Europeisk lagstiftning och

läkemedelsverkets riktlinjer. Gelen är världsledande inom sin kategori och vi jobbar med GMP- Certifierad tillverkare. Vi har många tandläkare samt tandhygienister med i vårt team.

 

På utbildningen går vi igenom vårt utbildningsmaterial samt en praktisk del med modell. Vi har valt att tidseffektivisera vår utbildning med upplägg för att underlätta att gå utbildningen, samt prioriterat alla viktiga bitar för att ni skall kunna komma igång med denna behandling med en trygg grund. 

Utbildningen är på 2-4h beroende på hur många man är. I varje startpaket ingår det certifikat  för 1-2 personer. Är man fler än 2 är det en tilläggs avgift på 1500 ex moms per elev.

 

Vi är ett långsiktigt stöd i vår produkt för er med vägledning och support även efter utbildningen. Allt för att ni skall kunna luta er tillbaka till oss vid frågor och funderingar. Utbildningarna hålls på respektive plats för bästa förutsättning för dig och din startgrund. På platsen finns rätt utrustning till hands och du behöver inte använda ditt egna material vid en utbildning.

 

Vi har nu även i dessa tider kommit fram till att vi vill kunna erbjuda varje elev en distans kurs.

Du får då tillgång till vårt utb material online där du själv pluggar på i din takt. Sen är vi med dig via skype eller dylik plattform när du har din modell för att kunna vägleda dig. Man får också tillgång till en instruktionsvideo. ( Video är under uppbyggnad, även den plattformen som onlineutb sker på)

 

Det är en välplanerad utbildningsdag med teori, praktik och miljö för att kunna starta igång en tidseffektiv och lönsam behandling för både dig och din kund direkt efter avklarad utbildning.

Vi ser också vårt ansvar i branschen att inte prisdumpa behandlingar. Är tufft som det är och därför ser vi att det är viktigt att våra återförsäljare jobbar med bra lönsamhet och för att branschen skall hålla sin kvalitativa standard! Samt att vi håller bra priser som rättfärdigar vårt välarbetade varumärke. Vi har jobbat på att utveckla koncept och produkter sedan 2015.


En del av utb. innehåll:

 

 • Varumärket Dsmile
 • Teoretisk Kunskap
 • Tänder
 • Att tänka på
 • Hygien
 • DiamondPearl gel
 • LED lampa
 • Behandlingsteknik
 • Merförsäljningsprodukter
 • Modell
 • Prissättning/marknadsföring

 

Efter detta blir man certifierad. Det krävs inga förkunskaper.

Dsmile är ett helt svenskt företag med lager och kontor i Göteborg. Dsmile har under flera år jobbat som produktleverantör med skonsam kosmetisk tandblekning på den Svenska marknaden och kan presentera sig som en av sveriges största produktleverantör med tandbleking för salong & klinik.

 

 

Betalning sker via avbetalning eller faktura beroende på önskemål.

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar. 🌸"