Tandblekning

Vi har 3 olika Startpaket för salonger/kliniker som omfattar allt ni behöver för att utföra en tandblekningsbehandling till 30 kunder samt certifiering.

Kontakta mig för prislista så ser du alla priser och vad som ingår i de olika startpaketen. När de 30st första kiten är förbrukade så ligger materialkostnaden på 200kr ex moms per kit, det räcker till en hel omgång samt en touch up på aktuell kund.


Våra startpaket är: Basic, Advanced & Deluxe.


Basic samt Advanced innehåller samma förutom att lamporna skiljer sig. I Deluxe ingår de extra produkter för er merförsäljning samt en stor roll up.


Då gelen inte innehåller väteperoxid behöver du ej vara tandläkare eller ha motsvarande utbildning, det gäller bara när det är väteperoxid i produkten eller ämnen som ger högre än 0.1% frisättning väteperoxid.
Våra produkter/preparat följer Svensk samt Europeisk lagstiftning och läkemedelsverkets riktlinjer. Vi har många tandläkare samt tandhygienister med i vårt team.


Utbildningen är på 2h och då går vi igenom vårt utbildningsmaterial samt en
praktisk del med modell. Vi har valt att tidseffektivisera vår utbildning med upplägg för att underlätta att gå utbildningen, samt prioriterat alla viktiga bitar för att ni skall kunna komma igång med denna behandling med en trygg grund. Detta är så uppskattat då man som egenföretagare har ont om tid. Man är också begränsad med hur mycket ny information man kan ta in under en dag. Så vi har valt att vara ett långsiktigt stöd i vår produkt för er med vägledning och support även efter utbildningen.


Utb. innehåll:
• Behandlingsteknik 1

• Behandlingsteknik 2

• Teoretisk kunskap

• Att tänka på

• MightyPearl gel

• LED lampa

• Historien kring Mighty Smile

• Skötselråd samt informationsavtal


Efter detta blir man certifierad. Det krävs inga förkunskaper.
Utbildningarna hålls med jämna mellanrum på flera orter runt om i landet.


Vi är ett helt svenskt företag med lager och kontor i Sverige.

Vi har även stora sammarbeten med välkända profiler och företag, detta leder till roliga events och ideér för
att synas tillsammans.
Vi arbetar hela tiden med ett väldigt nära samarbete gentemot våra återförsäljare och vi har redan från start lagt väldigt mycket tid på dessa relationer vilket bidragit till en stor gemenskap och bra energi i teametsom du säkert har sett på bla instagram. Och vi är idag Sveriges ledande varumärke inom skonsam kosmetisk tandblekning med våra ca 200 salonger/kliniker.


Läs gärna på vår hemsida där du finner info om vår tandblekning.
Du får gärna ringa eller maila mig om du har vidare frågor.

Välkommen till oss på


Storgatan 48 i Ängelholm