Produkter

PRODUKTER


Här kommer vi lägga upp de produkter vi säljer i salongen.

Allting kan givetvis skickas, frakten blir då 49:-

Xlash fransserum


Välbeprövat och älskad av så många!


Vill du få längre och fylligare fransar så är xlash för dig.


449:-

Tandblekningskitt för hemmabruk


Starkaste lampan för hemmabruk på marknaden. Blek din tänder hemma utan ilningar eller skador på tänker eller tanskött. 2-9 nyanser vitare tänder och du driver lampan drivs med hjälp av mobiltelefonen eller datorn.


Paketet innehåller

-Blekningsskena/lampa

-Gele för ca 10 behadnlingar

(kan köpas separat när den tar slut)

Keratinmascara


Eftervårdsprodukt för dig med Lashlift eller browlift.


Vårdar och reparerar håret samtidigt som de håller dem på plats och kan ge er er lyftande effekt eller bara håller dem på plats hela dagen, valet är ditt. 


Innehåller vitaminer, mineraler och keratin som gynnar tillväxten ohc stärker hårets uppbyggnad. 

Xlash Rejuvenating Eye Gels


Minska mörka ringar och påsar under ögonen på ett ögonblick med Xlash Rejuvenating Eye Gels. Med hjälp av atmosfärisk ånga som omvandlats till rent, färskt vatten ger dessa revitaliserande ögonmasker en ordentlig fuktboost till huden under ögonen. De hjälper till att minska synligheten av fina linjer, kråkfötter och mörka ringar.


Xlash Rejuvenating Eye Gels innehåller flera kraftfulla ingredienser som återfuktar, piggar upp och vitaliserar trött hud under ögonen. Bland annat är de formulerad med ceramider, kollagen och läkemalva (marshmallow root extract) som hjälper till att jämna ut och minimera synligheten av fina linjer. Hyaluronsyra av olika molekylstorlekar ger en multidimensionell återfuktning genom att attrahera och binda in mer än 1000 gånger sin vikt i vatten. De innehåller även koffein som reducerar svullnad under ögonen och arnica som minskar synligheten av mörka ringar. Xlash Rejuvenating Eye Gels är formulerad utan parfym.